Дотик Тадж-Махала та екзотичних сумішей прянощів – незалежно від того, куди вас заведе подорож на свіжому повітрі: всім цим обіцяє насолодитися куркою Тікка Масала. Індійська страва традиційно готується в печі тандир і складається з шматочків курки на грилі, маринованих в йогурті в гострому томатному соусі. До цього подають рис. Страва без глютену від Trek'n Eat містить усі інгредієнти для справжнього смаку навіть під час подорожі далеко від Індії.
Приготування:
Налийте окріп прямо в пакет до лінії заповнення (320 мл) , ретельно перемішайте, закрийте пакет і дайте постояти 8 хвилин.
Інгредієнти:
46% рис, 14% курка, пальмовий жир, цибуля, лактоза, помідори, кухонна сіль, молочний білок, спеції , часник, натуральний ароматизатор, імбир, мальтодекстрин, цукор, карамель, загусник: гуарова камедь Вага м'яса в сухому вигляді: 21 г (відповідає приблизно 73 г свіжого м'яса)