Названа на честь російського дворянського роду Строганових, класична композиція Trek'n Eat складається з яловичини та рису. Кулінарна повага до тезки Санкт-Петербургу кінця 19 століття пропонує вишукані страви для гурманів. Залежно від ваших потреб і інгредієнтів у вашому багажі, ви можете покращити свій смак за допомогою паприки, естрагону, оцту, хересу, коньяку або білого вина. Але навіть без зайвих добавок бефстроганов з рисом – це ситна класика кулінарії на відкритому повітрі, яка знайшла своїх шанувальників за межами північно-західного міста з хвилюючою історією протягом двох століть.
Приготування:< br>Кипляча вода Залийте прямо в пакет до лінії заповнення (380 мл), добре перемішайте, закрийте пакет і залиште на 10 хвилин.
Інгредієнти:
51% рису, 11% яловичини, мальтодекстрин, крохмаль, пальмовий жир, вершковий порошок, кухонна сіль, томати, спеції, приправи, паприка, дріжджовий екстракт, цукор, гриби, карамель, ароматизатор (з селерою), екстракт яловичини, декстроза, лактоза, загусник: гуарова камедь; підкислювач: лимонна кислота; Порошок дріжджів, соєвий соус (соєві боби, кухонна сіль, коньячний оцет), барвник екстракт куркуми Маса м’яса в сухому вигляді: 17,6 г (відповідає приблизно 70 г свіжого м’яса)