Якщо у вас великий апетит до ситної вегетаріанської страви, не обійтися без картоплі зі смаженою цибулею. Особливий смак цій страві надає хрустка смажена цибуля. Картопля та соя забезпечують, крім ситного смаку, і подолання голоду. Тож якщо ви хочете чогось ситного та ситного на відкритій кухні, картопляна запіканка з печеною цибулею стане ідеальним супутником у всіх турах.
Приготування:
Закип’ятіть воду до межі (490 мл) прямо в пакет Налийте пакет, ретельно перемішайте, закрийте пакет і залиште на 8 хвилин.
Інгредієнти:
24% картопля, 24% смажена цибуля (76% цибуля, рапсова олія, пальмова олія олія, борошно пшеничне, сіль кухонна), 20% текстурований концентрат соєвого білка, пальмовий жир, кухонна сіль, модифікований крохмаль, глюкозний сироп, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, кукурудза, морква, борошно для загущення: гуарова камедь; Ароматизатор (з пшеницею, селерою), карамель, спеції, молочний білок, лактоза, підкислювач: лимонна кислота; Дріжджовий порошок, цукор, соєвий соус (соєві боби, кухонна сіль, коньячний оцет), барвник, екстракт куркуми