Наші солі для барбекю преміум-класу підходять для всіх звичайних вугільних, газових та електричних грилів, а також для духовок. В ідеалі ви повинні використовувати сольові блоки з їжею, яку потрібно м’яко готувати, наприклад, з рибою, морепродуктами, овочами та птицею. Під час використання соляних блоків кришка повинна бути завжди закрита. Соляні блоки слід повільно нагрівати на прямому або непрямому середньому вогні. Як тільки сольовий блок досягне бажаної температури, покладіть на блок злегка змащену раніше їжу. Їжу не слід солити, оскільки сам блок забезпечує легкий солоний смак. Ви також можете використовувати блок для подачі їжі. Дайте соляному блоку охолонути і видаліть усі залишки їжі мочалкою або губкою під проточною водою, щоб очистити його. Будь ласка, не використовуйте миючий засіб. Ретельно висушіть сольовий блок і герметично закрийте його. Соляний блок призначений для багаторазового використання, але з часом зменшується. Насолоджуйтесь своїм барбекю! Країна походження: ареал солі між річкою Інд і Гімалаями.
Сторінка каталогу: 456Розміри (Ш x Г x В): 20 × 10 × 2,5 см
Розмір упаковки: 20 × 10 × 2,5 см
Вага: 2,1 кг